S.C. MACIPA S.R.L. cu cod unic de inregistrare fiscala RO18613520 si numar de ordine in Registrul Comertului 35/1333/2006, avand sediul in  Timisora, Str. Bujorilor nr. 114A, jud. Timis. Este importator sau distribuitor la toate produsele mentionate pe pagina web, asiguram garantie, piese de schimb si service dupa perioada de garantie la toate produsele comercializate de noi. Magazinul online www.macipa.ro  îsi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din România si respecta continutul reglementarilor în vigoare cu privire la comertul electronic:

Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.       

Legea 363/2007

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (Regulamentul general privind protecţia datelor)

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Pretul produselor:

Pretul produselor este cel de pe pagina web in limita stocului disponibil, contine TVA, dar nu include taxele de transport care sunt calculate in functie de greutate. Pretul final cu trasport va fi afisat in sectiunea finalizare comanda dupa ce ati selectat toate produsele. Costul transportului este foarte mic deoarece detinem contract si rulaj mare cu firmele de trasport.

Raspundere:

Desi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informatiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinta preturilor, imaginile produselor sau a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz.Mai poate varia culoarea ambalajului sau a cutiilor in care sunt administrate produsele sunt modificari aduse de catre producator dar cu aceeasi calitate.

Garantie:

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Garantia acopera defecte de fabricare si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.

Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la S.C. MACIPA S.R.L cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie) .

1. Reclamatia se face telefonic (0772166056) sau prin e-mail: office@macipa.ro

2. Returnarea produselor se face prin curier rapid.

3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.

4. Returnarea produselor la clienti se va face, prin curier rapid 

Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.