Nicovala semicurbata zimtata pentru tinichigerie MAC0802JFBG0312

Brand: TOPTUL

142,00 lei TVA Inclus

Nicovală semicurbată zimțată pentru tinichigerie MAC0802JFBG0312, lățime 58 mm, înălțime 30 mm, lungime 120 mm, fabricată din oțel aliat de înaltă calitate pentru durabilitate și performanțe ridicate în reparațiile auto.

Livrare în 1-3 zile

  SKU: MAC0802JFBG0312 Categorie: Etichete: ,

  Nicovala semicurbata zimtata pentru tinichigerie MAC0802JFBG0312

  Nicovala semicurbată zimțată pentru tinichigerie MAC0802JFBG0312 este un instrument esențial pentru profesioniștii din domeniul reparațiilor auto, specializat în modelarea și redresarea caroseriei vehiculelor. Proiectată pentru a oferi performanțe ridicate și precizie, această nicovală este ideală pentru diverse operațiuni de tinichigerie, în special pentru zonele greu accesibile și pentru a asigura o aderență suplimentară datorită suprafeței zimțate.

  Caracteristici tehnice:

  • Lățime: 58 mm
  • Înălțime: 30 mm
  • Lungime: 120 mm
  • Material: Oțel aliat de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în condiții de utilizare intensă.

  Designul ergonomic și robust al nicovalei MAC0802JFBG0312 permite utilizarea eficientă și confortabilă, permițând realizarea de reparații de înaltă calitate și finisaje profesionale. Forma semicurbată și suprafața zimțată sunt ideale pentru lucrări precise și pentru a oferi o aderență suplimentară în timpul utilizării. Acest instrument este conceput pentru a oferi stabilitate și control maxim, fiind indispensabil pentru orice atelier auto specializat în tinichigerie.

  Model

  Nicovala

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.